top of page

Diles & Rinies

Υπηρεσία Hotel Repositioning για ένα υπάρχον συγκρότημα βιλών στην Τήνο.

Τι κάναμε γι' αυτό το έργο


Κατά μήκος της ακτής της πόλης της Ρόδου, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης, βρίσκεται το κατάλυμα Bellevue, που μας πλησίασε για να προσδιορίσει τη νέα του ταυτότητα, το concept του και τη γενικότερη θέση του στην αγορά. Το ακίνητο αποτελείται από ένα 6όροφο κτήριο με σουίτες, πισίνα στον τελευταίο όροφο, εξωτερική πισίνα, μπαρ / εστιατόριο και έναν παλιό ανεμόμυλο ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο.


Αξιολογώντας την τοποθεσία του ξενοδοχείου ακριβώς πάνω στην παραλία, καθώς και την πρόσφατη ανακαίνιση που είχαν ολοκληρώσει οι ιδιοκτήτες, καθορίσαμε τη νέα ιδέα και φιλοσοφία του καταλύματος και το παρουσιάσαμε στους ιδιοκτήτες. Η νέα ιδέα επικεντρώθηκε στην τοποθεσία του ξενοδοχείου (εξ'ου και το όνομα Bellevue | On the Beach Suites), καθώς και τις μοναδικές  Sunset εμπειρίες που το ξενοδοχείο μπορεί να προσφέρει, καθώς βλέπει απευθείας στη Δύση, και απολαμβάνει ένα πραγματικά εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα .


Μετά την έγκριση του concept, καθορίσαμε και επιβλέψαμε μια ολοκαίνουργια φωτογράφηση, η οποία παρουσίασε πλήρως τη νέα ιδέα και τις εμπειρίες του ξενοδοχείου. Με το νέο οπτικό υλικό στα χέρια μας, μπορέσαμε να αναβαθμίσουμε την παρουσία του ξενοδοχείου στα διάφορα κανάλια τρίτων (social media, OTAs, μηχανή κρατήσεων), να προσδιορίσουμε τον νέο ιστότοπό του και να δημιουργήσουμε μια σταθερή παρουσίαση B2B.

Ένα συγκρότημα βιλών στην Τήνο που προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες ενός 5άστερου ξενοδοχείου, που προωθεί το μήνυμα “Life in the Aegean Gardens”.

Project Info

Έτος δημιουργίας Project:

2018

Τοποθεσία:

Τήνος

Τι κάναμε γι' αυτό το έργο


ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ:

Εξειδικευμένη μελέτη που βασίστηκε στο ακίνητο/οικόπεδο και τα ιδιαίτερά του χαρακτηριστικά, το συγκεκριμένο σημείο στο οποίο βρίσκεται, τον εγγύτερο και ευρύτερο ανταγωνισμό, αλλά και τις ανάγκες της αγοράς σε κοντινή αλλά και σε μεγαλύτερη ακτίνα. Μέσα από τη μελέτη, προέκυψαν οι διαφορετικές προτάσεις αναφορικά με την κατεύθυνση που θα έπρεπε να ακολουθήσει το κατάλυμα.


CONCEPT DEVELOPMENT:

Κατά τη διαδικασία αυτή, αναπτύχθηκε το Hotel Concept Manual, μέσω του οποίου προσδιορίστηκε η συνολική στρατηγική του νέου καταλύματος σύμφωνα με τις ταξιδιωτικές τάσεις, φροντίζοντας ταυτόχρονα να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Δόθηκε η κεντρική ιδέα ανάπτυξης του concept, καθώς και προτάσεις Ονοματοδοσίας, το Concept Tagline, το Brand Promise, τα Brand Pillars, οι βασικότερες Traveller Personas αλλά και τα κεντρικά Keywords στόχευσης.


Παράλληλα, περιγράφηκαν αναλυτικά τα κομμάτια του F&B Concept και του Wellness Concept, ενώ έγινε η προδιαγραφή των νέων τεχνολογιών που θα ήταν καλό να εντάξει το κατάλυμα στη λειτουργία του, των προτεινόμενων Hotel Facilities αλλά και των Room Facilities που θα ενισχύσουν την εμπειρία των πελατών εντός των δωματίων και θα αυξήσουν τις καταναλώσεις, καθώς και των Signature Experiences που θα κάνουν το ξενοδοχείο πραγματικά μοναδικό.


Τέλος, έγινε η αναλυτική περιγραφή και ανάπτυξη του Design Concept, που έδωσε τη γραμμή για τη συνολική σχεδιαστική κατεύθυνση που ακολουθήθηκε.


BRANDING DESIGN:

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η εικόνα του νέου καταλύματος, το Destsetters ανέλαβε την προδιαγραφή και τον σχεδιασμό βασικών στοιχείων του Brand, όπως το logo και η χρωματική παλέτα.


WEBSITE WEB DEVELOPMENT:

Τεχνολογική ανάπτυξη του Website σύμφωνα με τις τελευταίες digital τάσεις και set up των βασικών εργαλείων της Google και του Facebook, για καλύτερη παρακολούθηση και ανάπτυξη re-marketing κοινών αλλά και του SEO Performance.


STRATEGIC WEBSITE SITEMAP:

Στρατηγικός προσδιορισμός της δομής και οργάνωσης του περιεχομένου του επίσημου website (sitemap) σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της εταιρείας αλλά και τα Στοχευόμενα κοινά.


PAGE STRUCTURE:

Προδιαγραφή όλων των απαραίτητων τύπων σελίδων του ξενοδοχειακού website καθώς και των ενοτήτων περιεχομένου, με στόχο την αποτελεσματική επικοινωνία προς τους ξενοδόχους και ένα αποδοτικό user experience.


ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΗΣΗ WEBSITE:

Ανάπτυξη κειμενογράφησης του website καθώς και τυχόν συμπληρωματικών κειμένων που θα απαιτηθούν, έτσι ώστε να τηρούνται οι SEO προδιαγραφές για όλες τις ενότητες του website, σε γλώσσα της επιλογής σας. Στην κειμενογράφηση συμπεριλαμβάνονται και τα meta data της κάθε σελίδας που έχει προδιαγραφεί, προκειμένου να στοχεύει τα σωστά keywords με στόχο να εμφανίζεται στα οργανικά αποτελέσματα, έχοντας πιθανότητες για υψηλά CTR.


PHOTO SHOOTING CONCEPT:


Φωτογραφιες για επισημα καναλια (Website, OTAs κ.λπ.):

  • Καταγραφή αρχιτεκτονικών λήψεων

  • Καταγραφή landscape/surroundings λήψεων

  • Καταγραφή γαστρονομικών λήψεων (εστιατόρια, πισίνες, δωμάτια, μπαρ κ.λπ.)

  • Καταγραφή λήψεων experience (με χρήση μοντέλων/ηθοποιών)

  • Καταγραφή signature λήψεων (οι πλέον χαρακτηριστικές εικόνες του καταλύματος)

Φωτογραφιες για Social Media

  • Mobile λήψεις για social media (με αποτύπωση real-life εμπειρίας).

  • Προδιαγραφή δημιουργίας mini-videos κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, για χρήση σε social media stories.

Related Images

Wondering what Destsetters can do for your project?
bottom of page